Työturvallisuuskortti

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Päivi Sihvonen
Asiakkuuspäällikkö
040 537 2975

Järjestämme avoimia työturvallisuuskorttikoulutuksia satunnaisen säännöllisesti luokassamme Espoon Suomenojalla. Seuraavan avoimen kurssiajankohdan näet koulutuskalenteristamme. Yleisimmin pidämme työturvallisuuskorttikoulutukset asiakkaan omissa toimitiloissa, jolloin sisältöä on mahdollista painottaa tarpeidenne mukaisesti. Tapaturva tarjoaa myös mahdollisuuden työturvallisuuskortin uusimiseen esimieskoulutuksella peruskurssin uudelleen käymisen sijaan. Raskaan liikenteen ammattipätevyyden jatkokoulutusluvan ansiosta työturvallisuuskorttikoulutuksen voi merkitä kauttamme myös Traficomin hyväksymäksi koulutuspäiväksi.

Traficomin hyväksymissä koulutuspäivissä käytämme raskaalle liikenteelle painotettua materiaalia. Jotta koulutukselle on mahdollista saada Traficomin hyväksyntä, tulee Tapaturvalla olla Trafi-kouluttettavien lukumäärä noin 2-3 viikkoa ennen koulutuspäivää.

Voit uusia työturvallisuuskortin myös esimieskoulutuksella peruskurssin uudelleen käymisen sijaan. Kortin uudistavilla on oltava koulutushetkellä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Esimieskoulutukseen osallistuminen ei edellytä työturvallisuuskortin uusimista ja tyypillisesti työturvallisuuskortin uusiminen onkin esimieskoulutuksen lisäpalvelu.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Päivi Sihvonen
Asiakkuuspäällikkö
040 537 2975

Sivuston toteutus: Bermuda