Henkilönsuojain-opas

Henkilönsuojaimet-opasvihko on erinomainen apuväline perehdytykseen, mutta se helpottaa myös oikeanlaisen suojaimen valintaa. Henkilönsuojain-opas auttaa kattamaan työnantajan opastus- ja perehdytysvelvoitteen vaatimat sisällöt. Suojaimet vaativat täysin oikeanlaisen käytön toimiakseen oikein. Väärä käyttötapa saattaa pudottaa suojauskyvyn murto-osaan vaadittavasta. Jokaiselle työntekijälle jaettava opas voidaan yleisten Teollisuuden, Rakennusteollisuuden ja Betoniteollisuuden henkilösuojainoppaiden lisäksi räätälöidä juuri yrityksesi omiin tarpeisiin, yrityksesi omilla väreillä ja logolla varustettuna.

Henkilönsuojaimet-opasvihkonen sisältää 7 suojainta ja 16 havainnollisesti kuvitettua sivua. Saatavilla on kaksi eri kokoa; taskumalli tai A5. Oppaan irrotettavan takasivun voi liittää perehdytyslomakkeeseen todisteeksi saadusta opastuksesta.

Yli 50 kpl tilauksissa opasvihkosen tueksi toimitetaan työnantajan käyttöön tarkoitettu PDF-materiaali. Materiaalin avulla esimies voi perehdyttää työntekijöitään suojaimen käyttöön. Lisäksi materiaali toimii suojaimen valitsemisen ja hankkimisen apuvälineenä sekä tiiviinä suojainoppaana. PDF-versiossa on yli 40 sivua.

Sivuston toteutus: Bermuda