Räätälöidyt hankkeet

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Päivi Sihvonen
Asiakkuuspäällikkö
040 537 2975

Tapaturva tarjoaa myös paljon erilaisia yrityksen tarpeisiin räätälöityjä hankkeita. Teemme esimerkiksi selvityshankkeita, kuten tehdasalueen liikenneselvityksiä. Laadimme myös lausuntoja, jotka ovat vaihtoehto, kun haluatte saada tekemällenne suunnitelmalle asiantuntijan tekemän työturvallisuusarvioinnin.

Tapaturva on työturvallisuuden osaaja. Väitteemme pohjaksi olemme käyneet lukuisissa erilaisissa ympäristöissä tekemässä hyvin erilaisia toimeksiantoja. Toiminta esimerkiksi maan alla tai korkealla ei ole meille vierasta. Ymmärrämme työturvallisuuden lainsäädännön, koneturvallisuuden, altisteet ja ihmisen toiminnan. Olemme olleet käynnistämässä yrityksen työsuojelutoimintaa ja tekemässä työnopastus- ja perehdytysmateriaaleja sekä logistiikan turvallisuusselvityksiä.

Emme ole työltä suojelijoita, vaan työsuojelijoita – lähestymme asioita tältä pohjalta. Turvallisuus ei tarkoita meille kieltoja vaan sitä, että työn tekemiseen otetaan mukaan järki. Lainsäädäntö ja ihmisen rajoitteet on huomioitava. Meidän avullamme työntekijät pysyvät ehjinä ja esimiehet poissa oikeudesta.

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarpeistanne lisää.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Päivi Sihvonen
Asiakkuuspäällikkö
040 537 2975

Sivuston toteutus: Bermuda