Ilmaiset verkkokurssit

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Päivi Sihvonen
Asiakkuuspäällikkö
040 537 2975

Maksuttomilla verkkokursseillamme saat tärkeää turvallisuustietoa hälytysajoneuvojen väistämisestä sekä pelastusteistä. Jämäkät ja selkeät sisällöt on suunniteltu kaikkien tienkäyttäjien turvallisuuden parantamiseksi. Kursseilla pelastusalan asiantuntijat kertovat, kuinka eri hälytysajotilanteissa tulee toimia, ja kuinka hälytysajoneuvoille voidaan turvata mahdollisimman viiveetön eteneminen aiheuttamatta vaaratilanteita.

Hälytysajoneuvon väistäminen – ilmainen verkkokurssi

Hälytysajoneuvon väistäminen on kaikille tienkäyttäjille suunnattu maksuton verkkokurssi. Se sopii yhtä lailla ammattilaisille ja vähemmän ajaville, mutta myös jalankulkijoille ja autokouluille. Kurssilla opitaan toimintamalleja ja vinkkejä hälytysajoneuvon väistämiseen siten, ettei hälytysajoneuvon matkanteko hidastu eikä vaaratilanteita aiheudu. Lisäksi käydään läpi hälytysajossa olevan ajoneuvon väistämiseen liittyvää lainsäädäntöä. Kurssin pituus on noin puoli tuntia.

Kurssi pohjaa todellisiin hälytysajovideoihin. Siinä käsitellään erilaisia tilanteita mm. kaupunkiajossa, taajamassa, punaisissa liikennevaloissa tai ruuhkassa väistämiseen, sekä laki- ja vakuutusasioita.

Siirry kurssiin

Pelastustiet – ilmainen verkkokurssi

Maksuton Pelastustiet-verkkokurssi antaa tärkeää tietoa esimerkiksi autoilijoille, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden omistajille tai haltijoille, isännöitsijöille, huolto- ja talonmiehille, pysäköinninvalvojille ja poliiseille. Eli lyhyemmin sanottuna kaikille, jotka asioivat tai toimivat pelastusteiden läheisyydessä. Kurssi sisältää mm. ohjeita pelastustiellä käyttäytymiseen, pelastusteiden oikeaoppiseen rakentamiseen sekä niiden merkitsemiseen. Lainsäädäntöäkään ei unohdeta.

Kurssi sisältää osiot mm. opasteiden ja osoitenumeroiden kiinnittämisestä, pelastustien mitoituksesta sekä mahdollisista esteistä, pelastustien merkitsemisestä sekä keinoista parantaa pelastustietä. Kurssin pituus on n. 20 min.

Siirry kurssiin

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Päivi Sihvonen
Asiakkuuspäällikkö
040 537 2975

Sivuston toteutus: Bermuda