Tapaturva Laki (kattava)

133,33 € /kk + alv

Tilauskausi 12 kk tilauksesta

Tilaa

Yhteyshenkilö
Päivi Sihvonen
Asiakkuuspäällikkö
040 537 2975

Kattava lakipalvelu sisältää laajan työturvallisuuslainsäädännön. Työlainsäädännön lisäksi palvelusta löytyy noin 100 työsuojeluun ja turvallisuuteen liittyvää lakia ja asetusta, esimerkiksi palo-, kemikaali-, sähkö-, henkilöstöhallinto- ja ympäristölainsäädäntöä. Lakien soveltamis- ja tulkintaosio kertoo, mitä pykälät tarkoittavat käytännössä. LakiPosti kertoo ajankohtaisista muutoksista ja antaa apua niiden tulkintaan. Tapaturvan lakipalvelun avulla tiedät, mitä muutokset tarkoittavat käytännössä, mitä pitää tehdä ja kuinka yrityksen toimintaa täytyy muokata. Palvelun tilaus sisältää pääkäyttäjälisenssin lisäksi 10 laajan käytön lisenssiä sekä lukulinkin yleistä käyttöä varten.

Tapaturva Laki (kattava) on jatkuvasti ajan tasalla oleva lakiseurantapalvelu. Palvelussa on n. 170 säädöstä, joista nyrkkisääntönä eri toimialoja koskettaa n. 100 kpl. Palvelussa voit siirtää sivuun ne säädökset, jotka eivät kosketa toimintaanne ja näin pystyt vähentämään omaa seurantataakkaasi.

Vaikka palvelu on jatkuvasti ajan tasalla, ei roskapostia tarvitse pelätä: pääkäyttäjä ja laajan käytön lisenssien haltijat saavat ilmoituksen toimintaanne koskettavien säädösten muuttumisesta sähköpostiin 4 kertaa vuodessa (helmi-, touko-, elo- ja marraskuussa). Lisäksi he saavat LakiPostin yhteydessä Muutosten tulkinta -dokumentin, jossa säädösmuutokset on avattu yleisellä tasolla.

Yleisen lukulinkin voitte laittaa vaikkapa intranetiin koko yrityksenne saataville. Näin voitte täyttää lainsäädännön nähtävänä pidettävyysvelvoitteen täysin, mikäli kaikilla työntekijöillänne on vapaa pääsy intranetiin. Tarvittaessa voitte tulostaa teitä koskettavan lainsäädännön myös niille työntekijöille, jotka eivät pääse käsiksi sähköiseen versioon. Koska pysytte LakiPostin avulla ajan tasalla lakien muutoksista, ei tulostusversiota tarvitse uudistaa kuin vasta teitä koskettavien muutosten jälkeen.

133,33 € /kk + alv

Tilauskausi 12 kk tilauksesta

Tilaa

Yhteyshenkilö
Päivi Sihvonen
Asiakkuuspäällikkö
040 537 2975

Sivuston toteutus: Bermuda