Ajokoulutukset

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Päivi Sihvonen
Asiakkuuspäällikkö
040 537 2975

Monet runsaasti autoilevista ovat saaneet ohjattua harjoitusta ainoastaan autokoulussa, kaikki muu on opittu kantapään kautta. Vaaratilanteet liikenteessä eivät aina johdu omasta ajamisesta, ja ne tulevat eteen yllättäen. Tapaturvan kuljettajakoulutukset sisältävät sekä teoriaa että käytännön tilanteiden harjoittelua. Meillä on runsaasti kokemusta menestyksekkäistä koulutuksista esimerkiksi pelastusalan työntekijöiden, ammattiautoilijoiden sekä työnsä vuoksi muuten paljon matkustavien parista. Tarjoamme kuljettajakoulutusta myös vaativiin erikoistarpeisiin. Räätälöimme ajokoulutukset aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Tapaturvan ajokoulutukset on suunnattu ammattiautoilijoiden lisäksi muillekin työssään autoa käyttäville kuten myyntiedustajille, huoltoautojen kuljettajille, vartijoille, ensihoitajille ja kotihoidon työntekijöille. Tarjoamme kuljettajakoulutusta myös vaativiin erikoistarpeisiin.

Tapaturva on erikoistunut mukavuusalueen ulkopuolella tapahtuvaan ajamiseen. Vaaratilanteet tulevat yllättäen, ja voimme joutua niihin myös ilman omaa syytämme: tekniikka voi pettää tai joku muu tekee virheen. Jos kuljettaja ei ole koskaan harjoitellut vaaratilanteissa toimimista, voivat virheet olla kohtalokkaita – joko itselle tai muille. Pyrimme kokeneiden kuljettajien kanssa mahdollisimman realistiseen lähestymistapaan, siksi harjoitteita tehdään tarvittaessa myös maantienopeuksilla. Tämä asettaa vaatimuksia käytettäville harjoitteluradoille. Kova vauhti ei ole kuitenkaan itsetarkoitus, ja vaativan koulutuksen voikin pitää vaikka työpaikan parkkipaikalla.

Mielestämme ajaminen on ensisijaisesti ajattelemista, siksi kuljettajan on ymmärrettävä, miksi auto käyttäytyy erilaisissa tilanteissa niin kuin se käyttäytyy. Tapaturvan kuljettajakoulutukset sisältävätkin aina teoriaa, joka viedään käytäntöön harjoittelun avulla. Harjoitteilla on siis aina jokin oppimistavoite, hurua ei kursseillamme ajeta.

Monet runsaastikin autoa käyttävistä ovat saaneet ohjattua harjoitusta ainoastaan autokoulussa, kaikki muu on opittu kantapään kautta. Siksi räätälöimme ajokoulutukset aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti, jopa kurssikohtaisesti kurssilaisten osaamistason mukaan.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö
Päivi Sihvonen
Asiakkuuspäällikkö
040 537 2975

Sivuston toteutus: Bermuda