Tilaus

Esihenkilö – tunne työturvallisuusvastuusi!

 4-8 h  1 350 – 2 100 €

Kun päivitämme Tapaturva Laki -palvelumme Turvakäräjät-osioon tuomioita, tulee aika-ajoin vahva ’taasko näin’ -tunne: samankaltaiset asiat toistuvat tuomioissa vuodesta toiseen.

Mielestämme samaan lantakasaan ei tarvitse astua toistuvasti. Siksi Esihenkilöiden työturvallisuusvastuut -koulutuksessa keskitytään oleellisimpiin lainsäädännön kohtiin: jotta jokainen vastuuhenkilö ymmärtää päätöstensä seuraukset ja osaa tehdä oikeat arjen valinnat.


Oppilaitoksissa opetetaan työsuojeluvastuita vain vähän tai ei lainkaan – hyvin usein oikeudessa siis rangaistaan tietämättömyydestä.
Koulutus lähteekin liikkeelle perustana olevasta ’kolmesta kovasta’ velvoitteesta: vaarojen arviointi, opastus-/perehdytys ja valvonta. Näitä täydennetään ala-/työpaikkakohtaisella lainsäädännöllä kunkin tarpeiden mukaisesti. Toki myös seuraukset ja vastuun kantaminen sisältyvät pakettiin.

Bradleyn käyrällä koulutus liikkuu vaiheessa 2 (johtaminen: ohjeet, suunnitelmat, valvonta), joka puolestaan on perustana kaikelle turvallisuustyölle. Jos tämä oli sinulle hepreaa, niin ei hätää: asia käydään koulutuksessa läpi.

Koulutus on suunnattu kaikille esihenkilöille työnjohtajasta toimitusjohtajaan, mutta myös työsuojelutehtävissä toimivat saavat koulutuksesta eväitä työhönsä.

Asiaa on paljon, siksi suosittelemme koko päivän versiota. Saatavilla myös 2 päivän pituisena.

Scroll to Top