Asiakastarinoita

Skanska
Koulutukset

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut sekä asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen.

Tapaturva Oy kouluttaa skanskalaisia säännöllisesti parempaan rakennustyön turvallisuus- ja terveellisyystasoon. Tästä on ollut meille paljon hyötyä, koska turvalliselle tuotannolle on kriittistä henkilöstömme osaaminen.
Antti Leino
HSE-johtaja
Skanska-konserni

SSAB
Turvallisuuden johtamisen koulutukset

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö. SSAB:lla on Suomessa kaksi isoa tehdasta: Raahessa ja Hämeenlinnassa. Raahen tehdas on on kooltaan noin 500 hehtaarin suuruinen alue, joka sisältää tehtaita tehtaan sisällä.

Tapaturva on jo useamman vuoden ajan toteuttanut esihenkilöillemme Suomessa turvallisuuden johtamisen valmennusta. Valmennuksen tavoitteena on antaa riittävät tiedot ja taidot toimia SSAB:n turvallisuusperiaatteiden mukaisesti ja johtaa turvallisuutta ennakoiden ja aktiivisesti sekä jakaa parhaita käytäntöjä SSAB:lla. Valmennus on ollut hyvin käytännönläheinen. Tapaturvan kouluttaja on hyvin huomioinut meille tärkeät turvallisuuden johtamisen periaatteemme.
Marja Lehtola
Senior HRD Specialist
SSAB Europe

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, THL /oikeuslääkintä
Ruumiinavaustoiminnan vaarojen kartoittaminen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) oikeuslääkintäyksikkö vastaa oikeuslääketieteellisestä ruumiinavaustoiminnasta Suomessa. Oikeuslääketieteellisiä ruumiinavauksia tehdään oikeuslääkintäyksikön viidessä toimipisteessä: Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Tapaturva Oy on tehnyt vaarojen arviointia ruumiinavaustoiminnassa vainajien käsittelyyn ja vainajalogistiikkaan liittyen. Arvioinnin teemoina ovat olleet erityisesti kone- ja laiteturvallisuus, kuten nosto- ja siirtolaitteet, ruumiinavauspöydät ja säilytyskourut sekä työmenetelmät, työvälineet ja suojautuminen. Huomioita on kiinnitetty myös mm. ergonomisiin ratkaisuihin, meluun, ilmanvaihtoon ja työympäristön yleiseen siisteyteen.

Olemme saaneet Tapaturvan asiantuntijoilta hyviä käytännön vinkkejä ruumiinavaustoiminnassa käytettävistä suojaimista, turvallisista ja ergonomisista työtavoista sekä työympäristön teknisistä ratkaisuista. Arvioinneissa eri toimipisteissä havaittuja hyviä käytäntöjä on hyödynnetty toiminnan kehittämisessä. Arviointiraporteista saamme myös hyödyllistä taustatietoa toimitilojen remontteja ja uudisrakentamista varten.
Sari Lundin
Erikoissuunnittelija
Oikeuslääkintäyksikkö, THL

Ovako
Trukkikuskien koulutuksen laatiminen

Ovako on koneenrakennusterästen valmistaja, jonka asiakkaita ovat laakeri-, ajoneuvo- ja konepajateollisuus. Ovakon Imatran yksikössä työskentelee noin 600 henkilöä.

Ovakon Imatran terästehtaan käyttöön suunniteltu ja tehty trukkikorttikoulutusaineisto toteutettiin ammattitaitoisesti. Koulutusaineiston lisäksi esimiehille pidetty koulutuspäivä liittyen koulutuksen käytännön toteutukseen ja lainsäädännön vaatimuksiin oli todella tarpeellinen ja tuhdin annoksen asiaa sisältävä kokonaisuus. Tapaturvan asiantuntijat ovat ammattitaitoisia ja hallitsevat työturvallisuusasiat hyvin. Kuvaukset sujuivat ripeästi. Yhteistoiminta ja kommunikaatio toimi hienosti koko projektin ajan.
Timo Virtanen
Safety Manager
Ovako Group

Päivi Sihvonen
 040 537 2975
 paivi.sihvonen​@tapaturva.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme kirjeen noin kerran kuukaudessa.

Emme jaa yhteystietojasi kenellekään.
Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Nimi*
Sähköposti*
Yksityisyys*

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Scroll to Top