Tilaus

TR-mittaajakoulutus kokeneille mittaajille, ”TR:n jatkokurssi”

 8 h  1 900 €

Onko sinulla TR-mittaajakoulutus käytynä ja mittauskokemusta jo kertynyt? Tai koetko jostain muusta syystä, ettei TR-mittaamisen aakkosia enää tarvitse käydä uudelleen läpi?

Silloin tämä koulutus on juuri sinulle!

Olet ehkä mitatessasi havainnut, että ääripäiden tulkinta on helppoa: on melko selvää onko jokin asia selkeästi kunnossa vai pielessä. Mutta entäs rajatapaukset, kun sama asia voi olla toisessa tilanteessa kunnossa ja toisessa ei-kunnossa?

Tervetuloa mukaan, näitä me pohdimme juuri tässä koulutuksessa.


Koulutuksen aluksi kerrataan voimassaolevat TR-kriteerit. Kriteerien kertaamisen jälkeen keskitytään TR:n rajatapauksiin ja pohditaan yhdessä onko tilanne ”kunnossa” vaiko ”ei kunnossa”.

Koulutukseen ei kuulu työmaakäyntiä, jolloin voidaan käydä läpi eri vaiheissa olevia työmaita kuvien ja videoiden avulla ja keskittyä niissä oleviin haastaviin kohtiin. Ja niitähän riittää, Tapaturvan asiantuntijat päivittävät koulutusmateriaalipankkia jatkuvasti.

Lisäksi päivitämme myös TR-osaamistamme paitsi mittaamalla säännöllisesti, mutta myös tekemällä mittauksia mm. yhdessä työsuojeluviranomaisten kanssa.

Meiltä saat siis taatusti ajantasaiset tiedot.

Scroll to Top