Raksapakka-työturvallisuusopas

Rakennustyömaan keskeiset säännöt ja hyvät käytännöt mahtuvat taskuun!

Tapaturvan Raksapakka on taskukokoinen paketti, joka kertoo yksityiskohtaisesti ja täsmällisesti rakennustyömaan ajankohtaisimmat asetukset, TR- ja MVR -kriteerit sekä käytännöt.

  • selkeä sisältö
  • kätevä koko, myös kännykkäsovellus
  • muistin virkistykseksi
  • turvallisuusohjeistoksi
  • oman yrityksen logo, värit ja lisäsisältö

84 kestävää sivua täynnä asiaa

Pakan mitat ovat 12,5 x 8,7 cm ja se on painettu säänkestävälle kartongille, jota voi käsitellä myös työhanskat kädessä. Pakan uusimmassa yleisversiossa on 84 sivua.

Suuren suosion saavuttanut Raksapakka on Tapaturvan kehittämä tuote. Tapaturva on työturvallisuuden moniosaaja, joka tarjoaa alalla Suomen laajimman palveluvalikoiman.

Tilaa Raksapakka tästä

Raksapakka-työturvallisuusopas sisältää 84 kestävää sivua täynnä asiaa. Voimme räätälöidä pakan oman yrityksesi tarpeisiin.

Oma räätälöity Raksapakka

Voimme räätälöidä pakan organisaatiosi tarpeiden mukaan. Oman logon ja värimaailman lisäksi saatavilla on myös kokonaan uusia, työympäristökohtaisia kortteja sekä laajennussarjoja.

  • oma logo ja värimaailma
  • laajennettu sisältö organisaatiosi tarpeisiin
  • räätälöity Raksapakka myydään vähintään 500 kpl erissä
  • yleiset versiot sekä yksittäiset pakat ja pienemmät erät myy Työturvallisuuskeskuksen julkaisumyynti »

Raksapakka kännykkään

Raksapakka on saatavana Tapaturvasta myös Turvappi-nimisenä Android-sovelluksena.

Sovelluksen ansiosta rakennustyömaan yleiset turvallisuusohjeet, säännöt ja hyvät käytännöt kulkevat aina mukanasi Android-puhelimessa tai tabletissa.

Turvappi-sovellukseen on mahdollista liittää myös yrityksen omia sisältöjä, kuten tiedotteita tai ohjeita.

Hinta: 4,95 € / laite

Pyydä tarjous yli 10 laitteelle!

Turvappi-sovellus

Turvappi-sovelluksella Raksapakka ja yrityksen omat ohjeet kulkevat aina mukana. Tilaa sovellus kännykkään tai tablettiin!

Raksapakka on ajan tasalla

Pakan ensimmäinen versio tehtiin vuonna 2007 yhteistyössä Skanskan kanssa. Sen jälkeen versioita ja räätälöintejä on tehty useita. Isompi uudistus pakkaan tehtiin vuoden 2009 rakennustyön turvallisuusasetuksen sekä TR2010 -kriteerien päivitysten jälkeen. Kesällä 2017 sisältö päivitettiin jälleen uusimpien käytäntöjen mukaiseksi.

Pidä työturvallisuus kunnossa ja tilaa Raksapakka käyttöösi!

Tilaa Raksapakka tästä

Rakennustyömaan tärkeimmät säännöt ja käytännöt aina käden ulottuvilla

Keskeiset säännöt taskukoossa

Raksapakka kertoo yksityiskohtaisesti ja täsmällisesti rakennustyömaan ajankohtaisimmat asetukset, kriteerit sekä käytännöt.

Omalle yritykselle räätälöity sisältö

Raksapakka on mahdollista räätälöidä organisaatiosi tarpeiden mukaan omalla logolla ja värimaailmalla sekä työympäristökohtaisilla korteilla.

Kännykkäsovellus kulkee aina mukana

Turvappi-sovellus kännykässä tai tabletissa on kätevä pitää Raksapakka aina mukana. Sovellukseen voi liittää myös yrityksen omia sisältöjä.

Työturvallisuus tuottaa hyvää.

Tapaturva on edistänyt yritysten työturvallisuutta jo vuodesta 2006. Olemme moniosaaja, jolla on yksi tavoite: hyvinvointi suomalaisilla työpaikoilla. Tarjoamme Suomen laajimman työturvallisuuden palveluvalikoiman. Sen avulla toimimme yrityksille pitkäjänteisenä turvallisuusjohtamisen kumppanina. Koulutusta, asiantuntemusta ja materiaaleja tuotamme myös projektikohtaisesti.

Turvallinen työ kannattaa. Yhdessä rakennamme yrityksesi toimintavarmuutta, tuottavuutta ja työnantajamielikuvaa.

Sivuston toteutus: Bermuda