Tapaturva-Rekry2018

Työturvallisuuden asiantuntija, Tapaturva Oy

Meidän tavoitteenamme on pitää ihmiset ehjinä ja terveinä työssään. Tehtävänämme on lisätä turvallisuuskäsitteen ymmärrystä suomalaisissa yrityksissä – jopa muuttaa ihmisten ajatustapoja. Me olemme työkalu ja toteuttaja yritysten pitäessä huolta henkilökunnastaan. Toimintamme tasaisesti kasvaessa ja monipuolistuessa haemme viiden hengen tiimiimme nyt uutta, arvostettua työkaveria. Seuraavaksi lisää arjestamme!

”Me emme myy hengityssuojaimia. Me kerromme, miksi ne ovat olemassa ja miksi sinun pitää niitä käyttää.”

Työturvallisuuden asiantuntijanamme tulet työskentelemään haastavissa työturvallisuuden ja tapaturmien torjunnan asiakasprojekteissa. Koulutat asiakkaidemme henkilöstöä, teet selvityksiä, ohjeistuksia ja oppimateriaaleja, arvioit riskejä, raportoit havaintojasi ja teet toimenpide-ehdotuksia. Tulet käymään paikoissa, joissa harva on käynyt tai kuulemaan ja oppimaan asioita, joita harva ihminen tietää. Suomen suurimmat tuotantolaitokset, metrotunnelit ja laajimmat rakennustyömaat ovat sinun arkeasi. Päiväsi eivät toistu samanlaisina, eikä tylsyys nakerra motivaatiotasi.

Kanssamme teet yhteistyötä hyvin kokeneiden työsuojeluorganisaatioiden kanssa. Pienet ja suuret rakennusalan yritykset ja teollisuus, siinä missä pelastuslaitokset ja ensihoitokin, ovat asiakaskuntaamme. Vuosittain tuomaroimme myös betoniteollisuuden työturvallisuuskilpailun ja koulutamme satoja ihmisiä varmistamaan oman ja työkaverinsa turvallisuuden työpaikallaan. Tulet mukaan tekemään luottamuksellisia ja erityislaatuisia projekteja samalla omaa osaamistasi yhä laajemmin kartuttaen. Joku voisi todeta: tulet tekemään työtä, jolla on hyvin konkreettisesti merkitystä.

”Asiakkaidemme liiketoiminnan tulos syntyy myös turvallisen työskentelyn kautta. Se kulkee käsi kädessä tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kanssa.”

Meidän alalla asiakas ei ole aina oikeassa. Palkitsevaa työssämme on, kun pystymme kouluttamaan oman alansa kokeneita asiantuntijoita. Tai kun pystymme ratkaisemaan asiakkaan haastavana kokemiaan ongelmia. Luodut kontaktit ja ihmissuhteet rikastuttavat päivittäin työskentelyämme. Vaikka meillä on tapana työskennellä itsenäisesti, emme tee töitä yksin. Emme pakerra vain tiukasti omalla tontilla vaan autamme toisiamme menestymään.

Odotukset ja vaatimukset työtämme kohtaan kasvavat jatkuvasti, siksi panostamme oman osaamisemme kehittämiseen ja oppimiseen. Meillä et siis polje paikallasi, mitä tulee oman osaamisen kasvattamiseen tai mahdollisuuksiisi vaikuttaa toimintamme kehittämiseen. Voit myös hyvin pitkälle vaikuttaa siihen, missä ja miten työskentelet. Teet sitten työtä etänä tai toimistollamme Espoossa tulevat sinulle tutuksi myös yritykset ympäri Suomen.

”Tässä työssä on monesti valttia rauhallisuus sekä taito kuunnella ja havainnoida. Kuten sanotaan – meillä on syystä kaksi korvaa ja vain yksi suu.”

Työssämme menestyy todennäköisesti henkilö, jolla on jo karttunut kokemusta työturvallisuudesta. Olet mahdollisesti työskennellyt rakennusalalla tai teollisuudessa työsuojelupäällikkönä. Voit myös olla toiminut työsuojelutarkastajana tai muussa roolissa työnantajasi työsuojeluorganisaatiossa. Kannuksesi riskienhallinnan, auditoinnin tai työsuojelun parista olet siis jo hankkinut.

Koska tapaamme paljon ihmisiä erilaisista organisaatioista, ja tuotamme paljon materiaaleja, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on vahva suullinen sekä kirjallinen ilmaisutaito. Työkokemuksesi ja koulutuksesi myötä pystyt vakuuttavasti kouluttamaan ja esiintymään isommallekin joukolle ihmisiä.

Vaikka tiedät, että hyvin tehty työ myy itse itsensä, ymmärrät, että meillä kaikilla on vastuu yrityksemme menestymisestä ja luottamuksellisten asiakassuhteiden syntymisestä. Olet siis laillamme rohkea tilanteeseen tarttuja ja itsenäisesti tuloksia aikaansaava osaaja. Et myöskään pelkää tarvetta oppia uutta ja työskennellä ajoittain oman mukavuusalueesi ulkopuolella. Mainittakoon vielä, että työmme edellyttää myös valokuvaamista, kohtuullista fyysistä kuntoa sekä mahdollisuutta liikkua omalla autolla.

Miltä tämä kaikki kuulosti? Jos haluat tietää lisää meillä työskentelystä tai sinun roolistasi, Juha kertoo sinulle mielellään lisää. Juhan tavoitat puhelimitse
040 752 5247 tai sähköpostitse juha.merjama<ät>tapaturva.fi.

Hakuaika tehtävään päättyy 8.5.2018. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä. Hakemuksia toki käymme läpi jo hakuaikana, joten saatat kuulla meistä jo aiemminkin. Aloitusajankohdaksesi olimme ajatelleet elokuun alkua.

Tapaturva on edistänyt hartiavoimin työturvallisuutta Suomessa jo vuodesta 2006. Meihin otetaan tyypillisesti yhteyttä silloin, kun osaamisen tasolta vaaditaan paljon. Perinteisen työturvallisuuden lisäksi toimintamme kattaa ajokoulutuksen. Koulutuspalvelujemme lisäksi aikaansaannoksiamme ovat mm. Raksa- ja Tehdaspakat (myös appsinä), lakien seurantapalvelu, ensihoidon ja pelastusalan ajokoulutuksen valtakunnalliset koulutusmallit sekä koneturvallisuusohjeet.

Sivuston toteutus: Bermuda